Двойка се натъкнала на куфар, пълен с кости, в градинката в двора си.

Ребека Лин Еколс от САЩ разказва за плашещото си откритие в профила си в „ТикТок“. На 16 септември тя публикува видео, на което се вижда как полицията работи в градината на къщата й.

Ребека разказва, че съпругът й намерил куфарчето с ужасяващото съдържание, докато копаел дупка, за да засади дръвче.

Той се натъкнал на парчета от рамката на куфара и останки от плат. След това открил нещо, приличащо на корен. Когато се навел, за да го извади от земята, осъзнал, че в ръцете си държи кост. Мъжът веднага се обадил на полицията.

@rebeccalynneechols Time to vaccum the back deck and sweep or gravel driveway. We were gonna watch football but this is way more exciting #crimestories #criminalinvestigations #fyp ♬ Just A Girl - No Doubt

След няколко дни в профила на Ребека се появи и второ видео. Тогава в градината на семейството вече има 12 полицаи. Органите на реда не са открили череп в земята, а костите са били изпратени за ДНК изследване, което ще помогне да се установи на кого принадлежат.

@rebeccalynneechols Replying to @Ashley Marie #greenscreen #truecrime #greenscreen #truecrimecommunity #criminalinvestigations #truecrime #crimestories ♬ original sound - Rebecca-Lynne

Двойката е в този дом само от 7 месеца, а къщата се намира във Флорида. Предишното им жилище е било унищожено от ураган. Около година, преди да се нанесат в новия си дом, къщата била обитавана от семейство, което се изнесло заради неразбории.

Полицията разследва дали някой от собствениците може да е имал някаква връзка с маниак на име Оадис Уайт, който е действал в района, преди да бъде заловен и затворен. Уайт беше осъден на доживотен затвор през 2011 г.