Смела служителка на закусвалня в американския град Рокфорд, Илинойс, се нахвърли на въоръжен крадец, успя да го прогони от заведението и остана без работа. Видео, запечатало нападението, се появи в профила й в TikTok.

На кадри от камера за видеонаблюдение се вижда служителката, която е застанала зад щанда. В заведението нахлува въоръжен мъж, който, заплашвайки я с оръжие, първо иска пари, а след това грабва чантата й. Младата служителка обаче не губи присъствие на духа и започва да се защитава, опитвайки да издърпа чантата си от ръцете му. Тя успява да обезоръжи апаша, но той се измъква с вещите й.

Клипчето с победения апаш събра над 9 млн. гледания в TikTok. Когато видеото се превърнало във вирус, ръководството позвънило на служителката и поискало тя да изтрие кадрите. Въпреки заявленията на жената, че не тя е качила видеото, шефовете я уволнили от работа.

След това тя решила да качи клипа и на своята страница, призовавайки потребителите да споделят кадрите. Тя добавя, че грабителят бил малко по-нисък от нея, което й позволило да го надвие.

За да подкрепят жената, интернет потребителите са създали страница на сайта за набиране на средства.  Към момента са събрани 14 хиляди долара. Тези средства ще бъдат използвани за ремонт на телефона, счупен по време на обира, възстановяване на изгубените й вещи и заплащане на услугите на адвокати.
 
@yadalove07

Share ##fyp

♬ original sound - Yada Love