В мрежата се завъртя пореден култов анекдот, разказан от Слави Трифонов по време на вечерното му шоу. Кадрите и историята са още от времето, когато Дългия бе далеч от политиката и все още се подвизаваше в bTV.

До 1500 лева Бонус за Онлайн Казино Игри! Бонусите са важни!

Той разказва смешен виц за един бакшиш и това колко сигурно и спокойно се живее в България.

В разказа му има куп нецензурни думички, които обаче дори националният ефир не е ограничил. Смехът ви е гарантиран. 

Ето и вицът:

„Историята, която ще ви разкажа, е за това как човек спокойно и сигурно може да живее в България. Как човек може да се труди в приятна, доброжелателна среда около добри и възпитани хора“, поде Слави.

„Герой в тази история е таксиджията с три висши образования – педагогика, информатика и агрономство – Пичо Крика. Викали му Крика, защото си сменял гумите на колата, като с едната ръка вдигал колата, с другата сменял гайките, а на какво си нанизвал резервната гума, няма да ви кажа, защото не знам дали по телевизията ми разрешават на латински думата „пенис“. Тъй че, сещайте се семи“, продължи Трифонов.

„Името Пичо отговаряло на натурела му. На девойките, които влизали при него, той подхвърлял реплики то сорта на „Are you talking to me”, „Ако беше сладолед щях да те оближа, ама нищо и така мога“, „Ей, шуши, ако ми беше майка, щях да хвърля тати от балкона“. С мъжете Пичо не се държал по възпитано, казвал:

- Ще пушим, нещо против? А, бастун?

А когато клиентът бил по възрастен мъж, той вадил демонстративно апарата и започвал да го надува, като питал:

- Ще пътуваме ли, или ще си мерим кръвното?

Нямало клиент, който доброволно да не се разделял с голям бакшиш и щастието, че не са го били или оправили, в зависимост от пола му.

Една вечер, в един проливен дъжд, в таксито на Пичо крика се качили двама мъже, леко ошмулени – по 55 кг. с мокри дрехи.

Пичо веднага предчувствал как ще ги одруса и тъкмо се чудел как да се заяде, когато чува следният диалог на задната седалка между тях:

- Колега, абе, ти защо му счупи ръакта на тоя бе

- Да бе, счупил съм му ръката, а ти трябваше ли да му вадиш очите?

- Бе аз му извадих очите, ама ти защо тогава го върза на колата и му обяснява, как с едно око вижда много хубаво?

- Ама аз го направих това, защото ти му отряза краката и той не можеше да тича пред колата.

Изведнъж един от двамата мъже казал на Пичо:

- Ей, башиш, я отбий някъде да пусна една вода, а Пичо казал:

- Защо бе, я вижте какъв дъжд вали, пикайте си тука"

@bate_venci #вицоветенаслави #slavitrifonov #славивиц #многосмях #slavishow #виц #смях #слави #шоутонаслави ♬ original sound - Венцислав Димитров

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук