Ситуацията в търговски център в Белград излязла извън контрол, заради две момичета, за които се твърди, че са украинки. Във видео, публикувано на страницата "Моят Белград" в Instagram, се вижда как те се карат с охраната на мола.

Служителите се опитали да изведат момичетата от заведението, но не използвали сила. Тъй като те не искали да си тръгват, на мястото пристигнала и полиция.

Говорят чужд език

Предполага се, че момичетата са говорили руски или украински, но засега няма потвърждение от коя държава са.

В публикацията се посочва, че те са нападали хора и са поливали деца с вода.

"В заведението има две момичета, мисля, че са украинки, поляха с вода едни деца и нападаха хората. После дойде охраната и нападнаха и нея, защото искаше да вземе телефона на едната, която записваше всичко. После момичетата се сбиха с чистачките без причина. Пристигна полиция и те били задържани", се казва в публикацията.

Предизвикани

Има известен дебат в коментарите на видеото дали момичетата са били предизвикани. Някои твърдят, че са били на място и че "някакви младежи" са ги замеряли и така са реагирали. За сметка на това в отговорите си няколко души отричат това, като твърдят, че никой не ги е предизвиквал, а едно дете е било полято с вода, „защото си играело със звънци“.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук