Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл отбеляза 40-ия си рожден ден с видео, в което приканва приятелите си да помогнат на жените да се върнат на работа след пандемията. В кадрите съпругата на принц Хари, която беше актриса, се шегува с комичката Мелиса Маккарти два месеца след като роди дъщеря си Лилибет.

Меган чуква 40! А 14 сензационни...


Комичката Мелиса Маккарти

"Тъй като празнувам 40 години, приканвам 40 приятели да отделят 40 минути от времето си, за да наставляват една жена, която се подготвя да се върне на пазара на труда“, казва след това тя и допълва: "Мисля, че ако всички направим това и посветим 40 минути на подобен жест, ефектът ще се разпространи".

В послание на сайта на фондацията "Арчиуел" Меган пояснява, че за нея менторството е начин да бъде помогнато на дамите да си върнат увереността и икономическата сила. Тя се надява инициативата ѝ "40х40" да вдъхнови "глобална вълна в услуга" на нуждаещите се. Милиони хора по целия свят загубиха работата си заради пандемията от COVID-19.
 

Във видеото за съвсем кратко се появява и мъжът ѝ, който се вижда през прозореца на стаята, в която половинката му разговаря с колежката си. Освен това Хари жонглира.

Освен това навръх рождения си ден Меган Маркъл неволно показа първа снимка на дъщеря си Лилибет Даяна.

В първите секунди на клипа Меган включва лаптопа си, а камерата, снимаща я в дома ѝ, показва близък план на масивната мраморна маса, където се намира компютъра. На нея, встрани от купчината книги, върху която е поставено устройството, могат да бъдат забелязани четири снимки, сложени в рамки. Именно на една от тях е запечатана нежната целувка по челото, с която внукът на кралица Елизабет Втора дарява своята малка наследница.

Извънредно важна новина за щерката на Хари и Меган СНИМКИ

Семейството вече живее в Калифорния и е сред най-богатите американски знаменитости, предава БТА.

В инициативата "40х40" на Меган Маркъл са се включили също модната дизайнерка Стела Маккартни, певицата Адел, съпругата на канския министър-председател Софи Трюдо.