Мъж разказа в Reddit за това как е дал урок на шумните съседи, които го дразнят. В коментарите много потребители му съчувстваха и го подкрепяха.

„Преместих се тук преди две години и оттогава никога не съм бил в състояние да седна и да се отпусна в двора си“, казва авторът на поста. По думите му съседите са изключително шумни, слушат музика силно, а децата им постоянно крещят. Освен това, както уверява мъжът, съседите са повредили къщата му и са го заплашвали.

В същото време съседите не реагирали на молбите да бъдат по-тихи, уверява разказвачът. „Опитвах се да ги вразумя почти две години, чаках ги да започнат да се държат като нормални хора, които не са безразлични към другите“, оплаква се мъжът.

В резултат на това младият мъж започнал да пуска музика силно всеки път, когато съседите му прекарвали време в задния си двор. Освен това той пускал една  и съща мелодия - цирков марш. Според разказвача, поради това гостите, идващи при съседите, не оставали дълго.

„„Бившите ми съседи пускаха проповеди с пълна сила на звука по цял ден, Metallica и System of a Down ми помогнаха“, написа един от коментиращите. Много от тях публикуваха имена на песни, които авторът на поста може да използва за своето отмъщение.

Превод и редакция: БЛИЦ