Потребител в мрежата е разказал как е убедил съпругата си да правят тройка и бил шокиран, когато разбрал кого е избрала тя за свой партньор, съобщава Daily Star.

Според мъжа, той дълго време предлагал на любимата си да правят тройка. След дълги увещания жената се съгласила. Мъжът позволил на съпругата си да покани в леглото си когото пожелае. Според потребителя той предположил, че жената ще поиска да направят тройка с някой от колегите си.

Той обаче бил изненадан, когато в деня на срещата техният градинар на име Пит позвънил на вратата. „Наложи се да довършим нещата докрай. Той се справя отлично с живия плет и не можех да рискувам да го загубя“, казва мъжът.

Публикацията в социалната мрежа стана вирусна. Много потребители не пропуснаха възможността да се пошегуват за случилото се. „Най-лошото би било, ако Пийт просто почука на вратата, за да каже, че косачката има нужда от ремонт и бъде присъединен в тройка“, пише един от коментиращите.

Други пък предполагат, че жената вече е правила секс с градинаря зад гърба на мъжа си и затова го е избрала за партньор.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук