По-рано тази седмица среща с инфлуенсър се превърна в абсолютен хаос, когато хиляди хора се спуснаха пред магазина Stax в Пърт, Австралия с надеждата да срещнат единствената Анна Пол.

Очаквайки да се появят само няколкостотин души, улиците пред магазина Stax скоро се изпълниха с хиляди хора, които се опитваха да зърнат Анна. Според Анна полицията казала, че е виждала тълпи от такъв размер само когато е имало концерт на Джъстин Бийбър.

В крайна сметка полицията казала на Анна, че ще трябва да затворят събитието от съображения за безопасност, пише The Tab.

Анна, която беше там, за да се срещне с фенове, докато рекламираше сътрудничеството си с марката за спортно облекло Stax, описа ситуацията в своя TikTok скоро след това и каза, че е нямала представа, че много хора ще се появят, за да се срещнат с нея. Тя каза, че отсега нататък ще провеждат събития с билети и е благодарна, че никой не е пострадал.

И така, коя точно е Анна Пол? Е, дори и да не знаете името й, тя със сигурност ще се е появила във вашия TikTok FYP поне веднъж. Тя е създател номер едно на OnlyFans в Австралия и е натрупала милиони последователи в Instagram и TikTok. Въпреки славата си, тя изглежда доста земна и човек, с когото бихте искали да излезете на вечер.

Това е всичко, което трябва да знаете за Анна Пол:

Тя е израснала в Австралия

23-годишната Анна е туркиня, германка и българка, но е родена и израснала със семейството си в Австралия. Въпреки че сега може да е богата, Анна е имала скромно начало.

По-рано тя е описвала как е израснала с малко и семейството й оцелявало с 30 долара на седмица за хранителни стоки. Когато била на 15 години, тя намерила работа в Woolworths, за да може да купи обувки на майка си.

Анна изглежда невероятно близка с родителите си и брат си Атис, като цялото семейство предприема голямо пътуване до Европа заедно това лято.

Анна стана милионер благодарение на OnlyFans

Анна е създател номер едно на OnlyFans в Австралия и се нарежда в топ 0,01 процента от печелившите OnlyFans в световен мащаб. В момента тя таксува месечна абонаментна такса от $9,99.

Твърди се, че тя има нетна стойност около £5 милиона. Тя живее с брат си в имение в Голд Коуст, което има гараж за 10 коли, стена за катерене, басейн и кино.

Брат й също е доста известен

Говорейки за брат й, Атис също е доста известен сам по себе си. Той е на 21 години и има над милион последователи в TikTok. Той спечели богатството си, споделяйки съвети за криптовалута на своите абонати в OnlyFans.

Доскоро той имаше връзка със създателката на OnlyFans Микаела Теста.

Тя има връзка с любимия си от детството

По-рано тази година Анна каза, че е бисексуална, но в момента има връзка с любовта си от детството Глен Томсън.

Глен помага на Ана да заснеме нейното съдържание за OnlyFans и понякога се включва и в тях.

Анна има над 2 милиона последователи в Instagram
Тя не само е популярна в OnlyFans, но Анна е натрупала милиони последователи в TikTok и Instagram.

В Instagram нейното име е @anna_paull и има над 2 000 000 последователи. А в TikTok има над 5 000 000 последователи.


Превод: БЛИЦ
 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук