Странен мъж твърди в мрежата, че е пътешественик във времето и е посетил 2027 г., където според него човечеството е изчезнало.

Потребителят на TikTok Хавиер публикува няколко видеоклипа от така наречените си посещения след четири години. В своя канал той се показва в супермаркети и пътища, както и на футболни стадиони и забележителности, включително наклонената кула в Пиза. Мъжът е сам, с изключение на човека, който го заснема.

Няма други хора, включени в странните видеоклипове в неговия акаунт, известен като @unicosobreviviente, което се превежда като единственият оцелял. Въпреки очевидната самота, от която Земята ще страда след няколко години, ежедневният лукс, включително осветлението и интернет, изглежда не се влияят от съдбата, която ни очаква.

@unicosobreviviente Respuesta a @YIGO ( JIGO) #unicosobreviviente ♬ Makeba - Jain

Пътуванията на мъжа в бъдещето също така обхващат Лондон, където се разхожда из стадиона на Арсенал Емирейтс, преди да влезе в съблекалнята, където, въпреки че е уж 2027 г., са избрали да окачат фланелките на отбора за сезон 2023/24.

@unicosobreviviente Respuesta a @ALEM ♬ Dough - Key Glock

По-късно той отива и на стадиона на Челси Стамфорд Бридж, но се въздържа да ходи на терена.

Докато е в Лондон, Хавиер също така отива в Националната галерия и се забавлява да види произведенията на изкуството сам. По-късно той отива в Камдън, който също е празен. Подобно на много други, разглеждащи забележителностите на Лондон, той по-късно отива в сградата на парламента, която също изглежда празна.

В Испания той предприема подобно пътуване до стадион "Камп Ноу" в Барселона, където, въпреки че в момента е в процес на огромен ремонт на куполния покрив от 30 000 квадратни фута, изглежда, че все още не е добавен в бъдещето.

Други места, посетени от самотния пътешественик във времето, включват Париж, като той уточнява: „Бях 11 дни в Париж сам.” Много от видеоклиповете имат повече от един милион гледания от объркани зрители.

@unicosobreviviente Respuesta a @LIKECRACK2256 #Recuerdos #España #Valencia ♬ LUNA - Feid & ATL Jacob

Докато някои хора изглеждат загрижени за очевидната катастрофа на хоризонта, други са по-малко впечатлени от видеоклиповете. Един човек попита: „Ако сте в бъдещето, моля, кой спечели Световното първенство по футбол през 2026 г.?“

Друг коментира: „Хавиер... Ще изпратя своя космически кораб за теб. Донеси всички пари, които можеш да събереш". Друг го предизвиква да посети Зона 51 в САЩ.

Други видеоклипове, показващи неговите привидни самостоятелни пътувания във времето включват шофиране по привидно празни пътища, когато вали сняг и с моторни лодки.

 

@unicosobreviviente Respuesta a @en Argentina nací #unicosobreviviente ♬ FINA - Bad Bunny & Young Miko

В друго видео той твърди, че е откраднал Мона Лиза от Лувъра във Франция, за да докаже, че е през 2027 г. Той също така твърди, че е проникнал в къщата на Лионел Меси, където държr трофея от Световната купа… въпреки че аржентинецът напусна Франция, за да отиде в Маями през 2023 г. - цели четири години преди предполагаемото посещение на Хавиер.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

 

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук