Радослав Христов е от Генерал Тошево и вече има записани 200 песни, основно в рап стил.

По случайност премиерата на последното му парче „Карам внимателно“ съвпадна с деня, в който по пътя между родния му град и Балчик възникна тежка верижна катастрофа с двама загинали и трима тежко ранени.

„Поради честите катастрофи, които се случват в днешно време, искам да споделя с вас тази песен и посланието което носи. Ежедневно ставаме свидетели на грозни гледки заради невниманието на един човек. Една секунда объркване и целият ти живот може да се преобърне, буквално и преносно. Помислете много внимателно! Какво ще правите с тези 10-15 спестени минути от бързото и неразумно каране? Толкова ли струва вашия живот и на тези срещу вас?“, споделя авторът.

За себе си Радослав казва, че е завършил Военно-морското училище, обиколил света и се отказал, за да може да преследва мечтата си с музиката.

Занимавам се с музика от началото на 2017 г. Придържам се към рап стила, но не си поставя рамки, защото харесвам играта на думи. Има над 200 записани свои песни, а към 20 от тях има и клипове. Качва ги в ютюб канала си, като има и песни с приятели, които са качени съответно в техните канали.

За Про Нюз Добрич Радослав сподели, че песента „Карам внимателно“ всъщност е от 2017 година, но досега е имала само аудио вариант.

„Напоследък ставам свидетел на все по-нелепи инциденти, които водят до загуба на човешки животи. Това ме провокира да заснема видео към песента. Посланието е семпло – да се кара внимателно. Просто се опитах бъда промяната, която искам да видя“, сподели още музикантът.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук