Ето как да си направите реване за 40 минути
яйца - 3 бр.
захар - 1/ 2 ч.ч.
кисело мляко - 1 ч.ч.
олио - 1 ч.ч.
грис - 1 ч.ч.
брашно - 3 с.л.
ванилия - 1 бр.
бакпулвер - 1 бр.
лимонова кора - от 1/2 лимон
ЗА СИРОПА
захар - 1 и 1/5 ч.ч.
вода - 1 и 1/5 ч.ч.
ванилия - 1 бр.
лимони - 1/2 бр. кората+сока
Начин на приготвяне
Смесете всички продукти за сиропа и ги нагрейте на слаб огън. Бъркайте, докато захарта се стопи и се получи сироп. След това преминете към направата на сладкиша.
Разбийте яйцата със захарта и след като добиете от тях пухкав крем, вложете киселото мляко, мазнината и сухите компоненти. Разбъркайте и получената смес прехвърлете в подходяща тавичка или форма, като може да я намаслите предварително.
Изпечете реването на 175 градуса за около 25 минути, след което го нарежете на квадратчета и го полейте с охладения сироп. Оставете го на хладно за 1-2 часа и сервирайте.
Последвайте ни
0 Коментара: