Най-великата рецепта за вечеря: Пилешки бутчета в екзотична марината
В купа смесете всички съставки с изключение на пилешкото, за да се комбинират добре
-шест пилешки бутчета;
-две супени лъжици сок от лайм;
-60 г нарязан кориандър;
-1 ½ лъжица мед;
-2 скилидки чесън;
-1 чаена лъжичка чили на прах;
-1 супена лъжица зехтин;
-малко сол;
-половин чаена лъжичка черен пипер;
Начин на приготвяне:
Агнешко по стара френска рецепта - истинска наслада за сетивата
В купа смесете всички съставки с изключение на пилешкото, за да се комбинират добре. Изсипете тази марината равномерно върху бутчетата и оставете да се маринова от половин до два часа.
Загрейте фурната до 200 градуса, след което подредете месото в тава за печене. Печете около 20 до 25 минути.
Оставете месото да се охлади леко, след което сервирайте.
Последвайте ни
0 Коментара: