Побеснели американски строители влязоха в дома на клиент и разбиха с чук и резачка банята, по която работили със седмици. Причината за агресията е забавено плащане от 4000 долара за свършената работа. Постъпката е заснета от съсед на потърпевшата, който разбирайки за случващото се опитал да разубеди извършетелите.

На кадрите се виждат Тери Грегъри и колежката му Джордан Казарес, служители в "Дрийм Холм Ремоделинг", които трошат нови плочки, стени и режат тръби.

“Вложихме седмици труд и хиляди долари в това”, крещи Грегъри докато руши банята. Постъпката му е провокирана от плащане, което поръчителката Амбър Трики не е превела в рамките на 23 часа. Той решава, че трябва да възстанови част от похарчената сума, като вземе инсталирания душ.

Съседът на жената се опитва да го разубеди, но действията му не постигат резултат.
 
“Никой строител няма да поправи това, след като разбере, че съм го сторил, защото не са ми платили”, заявява Грегъри на слисания съсед.
Потърпевшата жена разказва, че е платила 3300 долара от сметката на стойност 7555 долара. За това тя представя фактури и бележки. Миналия петък тя получава от Казарес покана за плащане и на остатъка от сумата през разплащателната услуга на Фейсбук.

Амбър заявява, че е на работа и иска да са прибере и да види завършения ремонт преди да изплати сумата. Също така има претенции към изпълнението на обекта и желае да се довършат детайли от ремонта.

Само 23 часа след това, двамата строители се озовават пред дома й. Трики е на работа, а нейният съквартирант пуска мъжете вътре, защото мисли, че трябва да вземат своите инструменти. Оказва се обаче, че те имат съвсем други намерения – в ръцете им има инструменти, с които ще потрошат всичко, което са свършили.

“Това е моя собственост имам фактури за всичко”, заявява Грегъри на слисаните присъстващи. След време си взема почивка от разрушителната с идейност, за да каже, че е повече от щастлив от постъпката си.

Самата Амбър разказва, че е ужасена от това, което се е случило. “Кадрите ме докарват до сълзи. Карат ме да се чувствам зле, плаши ме. Това е повече от една разбита баня, моето чувство за сигурност вече го няма”, споделя тя.

Конфликтът между клиент и изпълнител стига и до Фейсбук, където и двете страни споделят своята версия на случилото се. Скоро след това обаче сайта и страницата на “Дрийм Холм Ремоделинг” изчезват.

Пред “Дейли Мейл” Казарес казва, че за пръв път извършва нещо подобно и добавя, че действията им не са били планирани и пристигнали в дома само, за да приберат душа. Според майсторите, комуникацията между тях и Трики се е загубила, а последвалите събития са вследствие от отказа й да плати. Потърпевшата заявява, че има документи за изпочупените вещи, а извършителите твърдят, че всичко което са разбили е тяхна собственост и имат да вземат още 2000 долара.

Дали ще последва жалба и съдебно дела, предстои да се разбере.