Няма жена, която да не иска да изглежда добре. Най-често нежният пол залага на стилни дрехи, за да има безупречна визия.

Край с визията на провинциалистка

Понякога обаче в стремежа си да изглеждат добре облечени жените допускат много сериозни модни грешки, които ги превръщат в зле изглеждащи провинциалистки.

От jenata.blitz.bg попаднаха на изследване на модните критици, което разкри кои са най-кошмарните шест цвята, които съсипват визията на всяка жена.

Добре е да знаете, че тъмните цветове са подсъзнателно свързани с богатството и интелигентността по историческа причина. Например наситеният син цвят, направен през Средновековието от лазурит - камък, е бил недостъпен за средната класа, а само хора с пари са можели да си позволят дрехи с този цвят.

5 връхни дрехи, които издават провинциалистката СНИМКИ 

Как да изберем правилният цвят дрехи
Разбира се, когато пазарувате дрехи, си струва да внимавате не само за цвета им. Дори и най-благородният нюанс няма да изглежда добре, ако е от евтина материя.

Изборът на цвят обаче така или иначе не трябва да се оставя на заден план. Правилният тон трябва да подчертава лицето ви, а не да прави кожата ви сива или жълта. 

Успешните цветове винаги се основават на основен тон - по-често черен, понякога бял. Колкото по-дълбок е цветът, толкова по-красива ще изглежда жената, която го носи.

Но кои са шестте цвята на дрехите, които превръщат жената в зле изглеждаща провинциалистка, ще научите на jenata.blitz.bg