Осем години Бита Бианиас от графство Уилтшир, Великобритания опитвала да забременее, но всичките опити, които правили със съпруга й, завършвали без успех.  36-годишната  жена имала проблем със зачеването заради поликистоза на яйчниците. Заради заболяването тя тежала 110 кг.

През 2017 г. лекарите посъветвали 36-годишната жена да отслабне и за половин година тя успяла да свали 30 кг. След това Бианиас започнала да се подготвя за изкуствено оплождане. 

Никоя бременна жена НЕ трябва да пие тази напитка, вреди на бебето й!

Британка следвала стриктно всички препоръки на лекарите и процедурата преминала успешно. Малко след ин витро процедурата Бита си направила тест за бременност и той се оказал положителен.  Двамата със съпруга си подарили малка почивка, за да отпразнуват подобаващо добрата новина, че най-сетне ще стават родители. Когато се върнали от двуседмичната си отпуска и отишли на видеозон.

Млада фотографка показа колко различни са татковците с малки деца. Но те все пак имат нещо общо и то ще ви трогне до сълзи! (СНИМКИ)

След като направил прегледа, лекарят съобщил на бъдещите родители новина, която направо ги шокирала. А специалистката, извършила изкуственото оплождане, признава, че подобно нещо й се случва за първи път в 25-годишната й кариера.

Какво са чули британката и съпругът й в лекарския кабинет и защо лекарите смятат, че това е истинско чудо, можете да прочетете в jenata.blitz.bg.