Няма как да не се съгласите, че в новото време и по-точно в 21 век, е модерно голямото. Масово сме свидетели на големи устни, големи гърди, големи вежди и… големи дупета.

Точно така.

Как самотата влияе на здравето на сърцето

Масово красавиците искат да привличат вниманието и си мислят, че стават по-съблазнителни, като направят устните си, като на Анджелина Джоли или гърдите като главата на петокласник.

Всъщност в корекциите няма нищо лошо, стига те да са с мярка. Героите в този материал обаче определено не знаят значението на тази дума. Те са решили, че могат да си докарат бразилско дупе, без да се морят излишно в залата, а само благодарение на няколко движения на скалпела.

Много хора биват увлечени от глутеопластиката. Тази процедура представлява уголемяване на задните част с импланти. Решилите да заложат на подобна интервенция искат да придадат на тялото си закръгленост в тази област и женственост. За жалост, много от тези хора злоупотребяват с процедурата. Такава любов към пластиката може да ви отведе много далеч.

5 фактора, които ще ни накарат да правим секс всеки ден

Хората, които ще ви покажем в следващите редове наистина са известни. Интервенцията обаче по-скоро им пречи да се придвижват, отколкото да има само позитиви.

Вижте 6 звезди, които прекалиха с увеличаването на задните си части, на jenata.blitz.bg

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук