Замисляли ли сте колко време трае идеалният секс? Защо понякога можем да достигне до оргазъм само след няколко кратки минути на блаженство, а друг път ни трябва повече време?

Е, учени от Държавния университет в Пенсилвания определиха идеалната продължителност на половия акт.

От jenata.blitz.bg уточняват, че все пак сексуалните мераци на мъжете и жените понякога доста се различават. Така например от jenata.blitz.bg споделиха защо представителите на силния пол предпочитат интимния контакт да става сутринта, докато според жените най-подходящото време за това е в края на деня.

Разбира се мераците на мъжете и жените в интимен план понякога драстично се различават.  Така например преди време от jenata.blitz.bg разкриха защо дамите обожават бавния секс и на каква възраст жените искат най-много секс, а редом с това споделихме признанията на куп представители на силния пол, които признаха как усещат интимните части на различните жени.

Но да се върнем на откритието на учените от САЩ за идеалната продължителност на интимния акт. Те използваха данни от психолози, лекари, социални работници и семейни съветници по време на работата си. Освен това хиляди респонденти дадоха своите отговори на въпроса за продължителността на секса.

Ако обаче искате да научите колко време трябва да трае идеалния сексуален контакт, то посетете jenata.blitz.bg