Като всяко младо семейство британците Андрю и Габриела Морисън решиха да си вземат свой собствен дом. Типично и за българите дори, те се оказаха с доста ограничен бюджет. Двамата разполагали с 33 000 долара за всичко – купуването на дома им, ремонта и обзавеждането.

Габриела и Андрю тотално се отчаяли щом видели колко скъпи са цените на имотите. Но точно преди да се откажат изцяло намерили една малка каравана. Тя била по джоба им, но съвсем не ставала за живеене.

Даниел си взе малък апартамент, но щом отвори тайника в пода изпадна в ужас! Откри нещо страховито, а после… (СНИМКИ/ВИДЕО)

Все пак двамата решили да я закупят и да й направят основен ремонт. Оказа се, че това е било най-доброто решение, което са взимали в живота си.

Караваната, която е с дължина близо осем метра – 853,44 сантиметра, и широчина около два метра – 259,08 сантиметра, е с обща площ от 221 квадратни метра, а и дворно място от 128 квадратни метра.

Но в какво съвременно бижу се превърна караваната на Габриела и Андрю, както и много снимки, ще видите на jenata.blitz.bg