Ирина Шейк определено няма причина да се срамува от външния си вид и всички нейни фенове, а и не само те, са напълно наясно с това. 

Джоли ужаси феновете с външния си вид, какво се случва със звездата СНИМКИ

Може би това е причината звездата и красива моделка да залага понякога дори на крайно дръзки и разголени визии, с които да приковава всички погледи на улицата.

Едно от тези дръзки изображения на Шейк видяхме наскоро, когато тя участва във виртуалното шоу на Mugler, където показа крайно провокативен тоалет от новата колекция на майката. 

Лъсна най-големият страх на Анджелина Джоли

Тя бе облечена с фино найлоново боди, по което минаваха абстрактни черни линии, които дори не криеха кой знае колко най-интимните части на звездата.

Тогава Шейк бе заложила на най-прозрачния и дързък гащеризон от колекцията и дефилира само по прашки, като успя сериозно да изненада феновете си.

И ако мнозина принципно се възхищават на стила и вида на звездата, то има и много, които просто са шокирани от стила й за обличане в ежедневието. Почти всеки ден излизат снимки на Шейк, дори и от обикновена разходка по улиците, които предизвикват сериозни спорове в социалната мрежа. Уви, в повечето случаи хейтърите печелят. 

Вижте шокиращи снимки как Ирина Шейк хукна по улиците на Лос Анджелис, на jenata.blitz.bg