„Понякога имам чувството, че нещата в България сякаш се развиват в две паралелни Вселени. От малка знам, че е срамно да се говори за секс. Някои родители и до ден днешен казват на децата си, че са ги довели щъркели. Жените и мъжете се притесняват да говорят открито за своите желания в леглото и дори в разговор с приятели, понякога се натъквам на осъждане за мастурбацията, въпреки че всички го правят“, така започва разказът на Ива. Тя сподели своя странен опит с писмо до jenata.blitz.bg.

В думите й, които тя изпрати на фейсбук страницата на jenata.blitz.bg, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки, тя разкри какво й се е случило щом си е купила вибратор.

Ана изневери на съпруга си и проплака: И в порно филм не бях виждала такива неща!

„Темата за секса ме засяга особено, защото живеех в Холандия в продължение на няколко години и бях изумена колко сексуално освободени и отворени хора има. Върнах се в България и се сблъсках със странни неща – имаше хора, които изпитваха срам и неудобство да говорят за секс, а другите пък бяха на обратната страна – говореха без капка срам всякакви вулгаризми“, казва Ива.

Жената намерила своята половинка у нас и малко след това вдигнали сватба.

Но как се е развил сексуалният живот на Ива и мъжа й и какво се е случило щом си е купила вибратор ще научите на jenata.blitz.bg