Овен

Ярост на пътя

Овенът като шофьор може да бъде описан само с три думи: ярост на пътя. Планетата на Овен е Марс, богът на войната, импулсивен и упорит. Те биха били перфектни състезатели.

Но в нормален ден трябва да положат усилия, за да запазят контрол и да помнят, че са само участници, а не командват епична битка. Другите ги смятат за агресивни, нетолерантни и избухливи.

Според данни на застрахователите това е третата най-опасна зодия на пътя. Овните обикновено подават газ, докато другият шофьор се опитва да ги задмине на магистралата. Още един забавен факт: те най-често дават прякор на колите си. Това са и хората, които постоянно забравят да заключат превозното си средство.

Павел Глоба: Невиждан късмет връхлита тези зодии през юли

Телец

Чакането ги изнервя

Обикновено са спокойни и методични, но техният инат лесно може да се превърне в състезание при шофирането, когато някой им отнеме предимството. Телците са много предпазливи за собствеността си, а това включва и мястото им в платното за движение.

За щастие, те биха предпочели да оставят колата си непокътната, отколкото да рискуват катастрофа.

Обикновено отстъпват, но не спират да се оплакват за това цял ден. Обичат да използват клаксона, но не и по предназначение. Не са особено търпеливи на пътя, а чакането ги изнервя.

Проблемът на Телците е в тяхното упорство и често имат желание да минат на червено. Ако катастрофират - винаги другият е виновен - дори да не е така.

Какви са останалите зодии на пътя, четете на jenata.blitz.bg