29-годишна австралийка едва не се прости с живота си заради един тампон. За кошмарните си преживявания Келси Фостър разказа пред news.com.au.

Младата майка решава да даде гласност на историята си, за да запознае възможно най-много хора с опасността, която ги дебне. 

Пред медията австралийката споделя, че използва тампони от тийнейджърска възраст и не е имала представа, че те могат да представляват риск за здравето. 

Подобно на много други жени, и тя видяла предупреждението, изписано върху малката сгъваема брошура, включена в опаковката на продукта, но не му обърнала особено внимание.

Случи ли се това нещо с нокътя ви, може да получите инфаркт!

През последните месеци на няколко пъти се наложило да влиза в болница заради проблеми с жлъчния мехур. Освен това страдала и от ендометриоза, заради която менструалният й цикъл често бил нарушен. 

Когато Фостър започнала да изпитва спазми и болки в долната част на корема, решила, че това се дължи на ендометриозата и не посетила лекар. Няколко дни след появата на симптомите, докато била в тоалетната обаче, усетила, че нещо изпада от нея. 

"Бях абсолютно шокирана. Не можех да повярвам", споделя младата жена. 

През какъв ад преминала Келси след ужасяващата находка на пода на банята, вижте в jenata.blitz.bg.