Овен 

Днес ще реагирате по-емоционално от обикновено. Това може да се отрази на взаимоотношенията ви. Препоръчително е да работите колкото се може по-дълго самостоятелно. Неочаквана новина ще промени графика ви и ще се наложи да пренаредите програмата си.

Телец 

Важно е днес да обърнете внимание на физическата си форма и цялостното ви здраве, затова я карайте по-леко. Ако има нещо, което ви притеснява се консултирайте с професионалист. Отделете време за почивка и презареждане. Насладете се на любимото си занимание.

Близнаци 

Предстои ви вълнуващ и успешен ден. Очакват ви предизвикателства, но реакциите ви ще бъдат адекватни. Следвайте интуицията си – тя няма да ви подведе. Ще получите интригуваща покана. Денят ви ще е дълъг и изтощителен, но изключително продуктивен.

Рак

Очаква ви печеливша сделка. Въпреки че на пръв поглед е перфектна, отелете време за проучване и размисъл преди да дадете окончателен отговор. Консултация ще ви помогне да се ориентирате и прецените по-добре. Запознанство може да премине в романтична връзка.

Бонусите са важни! 200 лв. Спорт и 1500 лв. Казино

Лъв 

Време е да поставите личния си живот пред професионалната кариера. Напоследък пренебрегвате семейство и приятели. Близък до вас човек има сериозен проблем и се нуждае от помощта ви. Не се колебайте да отделите време и енергия за да му помогнете. Отделете време и за почивка.

Дева 

Денят ще е приятен за вас. Няма да изпитвате затруднения при изпълнение на задълженията си. Тъй като около вас ще цари спокойствие, ще имате достатъчно време да помислите върху бъдещите си идеи, както в личен, така и в професионален план. 

Везни

Днес ще покажете страна на характера си, която не сте проявявали. Не се притеснявайте от това, дали някой ще промени мнението си за вас. Разсеяни сте, но това няма да се отрази на качественото изпълнение на задачите ви. Покана за събитие ще ви зарадва. 

Скорпион

Очаква ви натоварен ден. Напрежението около вас ще се увеличава с всеки изминал час. Опитайте се да намерете баланс между интересите и желанията на всички, като не пропускате и себе си. Пари, които чакате няма да дойдат, така че бъдете много внимателни при покупките.

Стрелец

Напоследък се тревожите за нещо и днес това ще започне да се отразява на настроението и на качеството ви на работа. Потърсете помощ или съвет. Ще получите нова гледна точка. Дори да се съмнявате в нея, отделете време да я обмислите. Не взимайте важни решения днес.

Козирог

Ще получите отговор, който търсите от много време. Това ще ви вдъхнови и ще изясни много от нещата, за които имате колебания. Денят е добър за взимане на сериозни решения. Ще получите неочаквана покана за събитие, което ще обърка плановете ви за уикенда.

Водолей 

Денят не е подходящ за сериозни разговори или сключване на сделки. Днес ще имате проблем с концентрацията. Отделете малко време за почивка. Опитайте се да останете сами, далеч от суматохата, за да съберете мислите си. След това ще се чувствате по-спокойни. 

Риби

Важно е днес да погледнете на нещата около вас в дълбочина. Замислете се дали притесненията ви са за нещо, което ще има значение след време. Обстановката на работното място ще е спокойна. Това ще ви помогне да пренаредите приоритетите си за настоящето.

Източник: МАРИЦА