Напоследък все повече домакини използват стъклени съдове за приготвянето на кулинарните си шедьоври. И в това няма нищо случайно, защото те не абсорбират чужди миризми, не ръждясват и най-важното - ястието няма как да изкипи. 

За съжаление, с течение на времето тази посуда губи първоначалната си прозрачност и блясък и започва да се захабява, а това създава илюзията за небрежност.

Хит тренд: Трик как ползваме съдомиялната взриви мрежата

Съществуват куп почистващи препарати с естествени съставки, които се считат за абсолютно безопасни за здравето. Народните методи за почистване на мазнини обаче си остават най-ефективни!

С помощта на какви проверени трикчета стъклото ще заблести като ново за нула време и съдовете ви винаги ще бъдат идеално чисти, вижте в jenata.blitz.bg.