В момента погледите на цял свят са насочени към Париж, където са едни от най-силните мъже на света. Освен тях разбира се там са и съпругите им. Първи във френската столица, още вчера, пристигнаха американският президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания. Те са там, за да се срещнат със световни лидери и да почетат 100-годишнината от края на Първата световна война, който е настъпил днес – на 11 ноември.

Двамата бяха посрещнати от френския президент Еманюел Макрон и съпругата му Брижит. Лично Тръмп признал, че той и първата дама Мелания Тръмп са били „прекрасно приети” на летището в Орли, а със семейство Макрон са станали „много добри приятели” имат „много общи интереси”.

Личният фризьор на Мелания Тръмп се оказа повече от неин стилист и издаде супер пикантерии за нея (СНИМКИ)

И докато първите мъже на САЩ и Франция бистриха световната политика, по погледите на обективите бяха насочени към половинките им – Мелания и Брижит.

Мелания Тръмп, Ангела Меркел, хърватската президентка и едни от най-могъщите жени на света лъснаха по бански! Уникални СНИМКИ (18+)

Двете дами се видяха в Елисейския дворец. Още с появата си те успяха да шашардисат всички. С облеклата, които двете първи дами бяха избрали, приковаха погледите за миг. И двете жени, които не са вече първа младост, ошашавиха медиите с късите дрешки, които бяха избрали.

Но как точно се бяха облекли те и какво предизвика скандал, както и много снимки ще видите на jenata.blitz.bg