Казват, че това да бъдеш родител е едно от най-важните и хубави неща, които могат да се случат на всеки човек. Да, но младите родители знаят, че понякога 24 часовите грижи натоварват изключително много.

Сякаш най-тежко е положението за майките, които трябва да са неотлъчно до децата си. Най-вече когато са бебета или още мънички, защото те искат постоянно „мама да покрай тях“.

Преди време от jenata.blitz.bg споделиха с вас магически трик, който успокоява плачещото бебе само за 30 секунди. Но сега от jenata.blitz.bg попаднаха на една чудна история. 

Младата майка от Япония вече е успяла да изпита всички „прелести” на живота с малко дете. Подобно на много други родители, тя беше изправена пред факта, че бебето изисква постоянно внимание. 

Бебето Ела изпада в неистов плач всеки път щом родителите му тръгнат да се... (СНИМКИ/ВИДЕО)

Момченцето й до такава степен иска да бъде с нея, че в момента, вк ойто тя напусне стаята то започва да плаче. Но изобретателната японка намери изход от ситуацията, в която със сигурност всяка майка е изпадала.

Родители сложиха гумена ръкавица, пълна с ориз, върху бебето си! Причината е потресаваща

Тя измисли начин, който да позволи на майките да останат поне за няколко минутки насаме със самите себе си без това да афектира детето.

Чудният й трик бе показан в снимки и видео, които са гледани от над два милиона интернет потребители, които на мига одобриха „изобретението“ й.

Но какъв е този чуден трик, както и кадрите, които го доказват, ще видите на jenata.blitz.bg