В момента, в който са били измислени числата, са се появили хора, които са вярвали, че те имат свръхестествени и магически качества. Науката, която се занимава с това, се нарича нумерология.

Нумеролозите извършват специални изчисления и правят хороскопи и прогнози, за да определят кои дни са благоприятни и кои - не, да предскажат бъдещето или просто да разгадаят характера на човека.

И тъй като сме в навечерието на новата година, днес ще ви разкрием какво ви е подготвила Годината на земната свиня според датата ви на раждане. 

Животът на всеки човек преминава през деветгодишни цикли, като всяка година си има свое собствено числено значение и енергийна вибрация. Знаейки в какъв годишен цикъл и под влиянието на каква енергия се намирате, можете да планирате и дори да прогнозирате живота си.

Запишете на лист хартия рождената си дата (число, месец и година), сменете годината на раждане с годината, която предстои да посрещнем - 2019, и съберете всички числа. При получаване на двуцифрено число, трябва да съберете цифрите още веднъж, за да се получи едноцифрено. 

Какви изненади ви е подготвила 2019 година според числото, което сте получили, можете да разберете в jenata.blitz.bg.