Един семеен мъж сляпо дава ключовете на скъпия си автомобил на непозната жена, която го моли за помощ. На следващия ден съпругът ѝ почукал на вратата му и разкрил нещо, от което го полазили тръпки по гърба.

Ей тия глупости, които правим, тотално съсипват дома ни! (СНИМКИ)

Не се срещат често хора, които сляпо биха поверили скъпата си кола на напълно непозната. При нарастващия брой кражби на автомобили винаги е разумно да не оставяте колата си в близост до непознати.

Все пак има и няколко изключения, като 33-годишния Скот Дейвис, който не се замислил, когато непозната жена се приближила до него, за да му вземе ключовете за колата, позовавайки се на “спешен случай”.

Семейният мъж от Чарлстън не е видял какво предстои преди безразсъдното му решение. Вместо да разпита допълнително жената, той ѝ дал ключовете на скъпата си Toyota Camry. Но това се оказало незабравим кошмар, когато на следващия ден съпругът ѝ почукал на вратата му с изненадваща новина…

Скот и съпругата му Ребека пазарували с децата си в местния супермаркет в оживена съботна вечер. Тъй като това бил техният почивен ден, те решили да снабдят килера си с хранителни продукти за цялата седмица.

3 основни грешки в дизайна на интериора

“А откъде познавате съпругата ми? Чакай малко… какво става?” Скот изтръпна от шок.

“Хей, скъпа, внимавай с торбите”, каза Скот, докато следваше жена си до колата им. Те носеха големи пазарски чанти, докато децата им, Дейв и Мария, подскачаха отзад с близалките си.

“Мисля, че ще ни свърши горивото” – каза Скот. “Ще го заредим по пътя, добре? А ако междувременно искате да посетите салона, мога да ви изчакам”.

Точно когато се канеше да отключи колата си, непозната млада жена с червена качулка се затича към него, викайки за помощ.

“Моля, помогнете ми!” – проплакала жената. “Моля, дайте ми ключовете за колата си. Има спешен случай!”

Скот и Ребека бяха озадачени. Те се спогледаха невярващо и се зачудиха за какво говори жената.

5 малки тайни за кралски ред в кухнята

“Чакайте… Познавам ли ви?” Скот попита жената. “Съжалявам, но не мисля, че мога да ви дам колата си”.

“Не, моля ви се”, помоли жената. “Казвам се Аманда и спешно ми трябва кола, за да закарам сина си до болницата”.

Вижте какъв шокиращ развой имат събитията на Jenata.blitz.bg