Когато стане дума за жена, че и за женските полови органи, винаги има какво още да се каже. Наскоро от jenata.blitz.bg ви разкриха, че "най-милото" на представителките на нежния пол се променя с годините. Преди това пък от jenata.blitz.bg ви казаха, че вагината на жените може да страда от депресия. Не бе отдавна времето, в което ви споделиха "умозаключенията" на мъж, който се опита да обясни разликата между вагина и вулва. Непосредствено преди това една гинеколожка шокира всички като заяви, че съществува "зимна вагина".

От jenata.blitz.bg също така ви разкриха каква е шокиращата истина за женската еякулация по време на оргазъм. Малко след това пък мъжете си признаха как усещат интимните части на различните жени по време на секс.

Сега обаче от jenata.blitz.bg ще ви разкажат за една доста интересна думичка, която едва ли има българин, който да не я е чувал. Тя често се използва както от жени за жени, така и от мъжете по адрес на дамите.

Става въпрос за... думата шафрантия!

Но от къде произлиза тя, кой и с какво значение я употребява, както и какво в действителност означава тя, ще научите на jenata.blitz.bg