Стайните цветя може да са много красиви. Основната идея те да присъстват в дома ни е да ни донесат положителни емоции. Всъщност обаче не всички са така безобидни, колкото си мислим.

Двойка имаше обикновена селска плевня, след як ремонт я превърнаха в шикозна вила за 1 милион долара (СНИМКИ)

Поверия гласят, че не е редно например жена да украсява дома си и да отглежда катерещи се растения като бръшлян или лозя. Това променя енергията на жилището и може да остави представителката на нежния пол вдовица, смятали дедите ни.

В никакъв случай освен това не е добре да има кактус в стаята на младо момиче. Той възпрепятства брака. Мястото им е до компютъра или пък телевизора.

Чарлз си купи старо изоставено училище, запретна ръкави и... (СНИМКИ)

В допълнение към народните поверия има и доказани с факти опасни ефекти на някои растения. Списъкът наистина е дълъг. Преди да си вземете каквото и да е растение, по-добре да проверите дали то няма да окаже неблагоприятно въздействие върху вас, здравето ви и финансовото ви благополучие.

Вижте кои са тези растения, които могат да съсипят здравето ви, да ви докарат сърдечни и дихателни проблеми и тотално да объркат живота ви и е редно да ги махнете незабавно от жилището си, на jenata.blitz.bg