Само преди няколко дни от jenata.blitz.bg ви разкриха кои са премълчаваните тайни във връзката на британския принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън. Безсъмнено всички сме свикнали да виждаме представителите на кралското семейство на Великобритания винаги с безупречен вид, усмихнати, щастливи и задружни.

Доказателство за това са и последните снимки на кралското семейство, които обаче издадоха куп пикантни тайни за случващото се помежду им.

Преди време пък от jenata.blitz.bg ви разкриха, че нещо супер необичайно се случва с принц Уилям и Кейт Мидълтън, а в основата на това се оказаха принц Хари и бременната му половинка Меган Маркъл.

Но каквото и да си говорим дори членовете на кралското семейство в Обединеното кралство са изправени пред лични проблеми. Често страдат от депресия или са в меланхолично състояние и са изправени пред психологически проблеми. Но докато самите хора не говорят за затрудненията, никой дори няма да отгатне, тъй като в публичното пространство те винаги са радостни и приветливи.

Сега обаче големият син на бъдещия крал на Великобритания принц Чарлз и покойната принцеса Даяна реши да направи шокираща изповед.

Тайни от архивите: Принцеса Даяна не била първата, на която принц Чарлз е… (СНИМКИ)

Това той направи на 20 ноември по време на своя реч, която държеше на събитие, посветено на проблемите на психичното здраве. Там принцът реши да разкрие какви тежки психологически травми са го белязали и как с раждането на трите му деца всичко това се е задълбочило.

Но каква скандална тайна издаде принц Уилям, както и какво каза за бебе №4, ще научите на jenata.blitz.bg