Всички следят с интерес какво се случва в британското кралско семейство. Голям интерес предизвикват най-малките кралски особи - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Кейт Мидълтън направи шокираща изповед, свързана с трите й деца (СНИМКИ)

Но като че ли за тях най-малко се знае, защото всяка информация, която става обществено достъпна идва от родителите им - Кейт Мидълтън и принц Уилям, които пък рядко си позволяват да споделят интимни семейни детайли.

Все пак от jenata.blitz.bg държат да уточнят, че преди време самата Кейт разкри неприятни новини за съпруга си и семейството им. Малко след това тя пък издаде голяма тайна за най-малкото й дете - принц Луи.

Преди дни пък 38-годишната Кейт Мидълтън и 37-годишният британски принц Уилям посетиха Южен Уелс, където се срещнаха със спасители, стоманолеи и посетиха сладоледена къща. 

Трябва да уточни, че херцогинята на Кеймбридж изглеждаше много красива и готова за деня на влюбените (за това подсказваше шалчето й, което бе на сърчица).

Там двойката разговаря с местните жители и както обикновено се случва по време на официални срещи на херцозите на Кеймбридж темата на разговор се насочи към децата на херцозите на Кеймбридж - шестгодишният принц Джордж, четиригодишната принцеса Шарлот и едногодишният принц Луи.

Кейт Мидълтън подкара колата си, а в нея изненадващо се возеше... СНИМКИ

Точно там самият принц Уилям издаде голяма тайна за това какво прави с трите си наследници вечер.

Но каква е мистерията, която той разбули, както и много снимки и видео ще видите на jenata.blitz.bg