Често пъти зрителите на „Стани богат” стават свидетели на какви ли не участници. Понякога мераклиите за бързи пари изненадваха с големи знания, друг път пък с фрапиращата липса на обща култура.

Наскоро от БЛИЦ ви показаха как три кифли шокираха водещия Михаил Билалов. Участничката, която изненада зрителите повече с визия, отколкото знания, се провали с гръм и трясък.

Трябва да уточним, че от jenata.blitz.bg неведнъж са ви разказвали за живота на не една и две красиви бабки, по които цял свят въздиша. Преди време от jenata.blitz.bg ви показаха много снимки на „Сребърният модел” – както наричат 64-годишната Ясмина Роси, която изглежда като 30-годишна красавица

Преди това пък от jenata.blitz.bg ви запознаха с 47-годишната сексапилна баба на две момиченца - Жаклин, която обаче изглежда като 20-годишна моделка.

Сега обаче от jenata.blitz.bg ще ви представят една красива българска баба, която им е сериозна конкуренция. Тя седна на горещия стол на „Стани богат” на най-женския празник - 8 март.

С младежката си визия, красиво тяло и шармантна прическа секси бабката от Монтана скри шапката на Билалов и зрителите на предаването. Освен това тя има и доста интересен житейския път.

Но как изглеждаше красивата бабка от Северозападна България, както и много нейни снимки, ще видите на jenata.blitz.bg