Всички са наясно колко много британците държат на традициите. Още повече когато те са свързани с кралското семейство.

Без значение дали става въпрос за тъжен момент или за весел, то на Острова всичко се случва според вековни традиции и обичай. 

Именно по този начин се очакваше да протече и коронацията на крал Чарлз III, която ще се проведе на 6 май. От jenata.blitz.bg припомнят, че напълно неочаквано самият крал реши да внесе доста изненадващи моменти в най-тържествения за него ден.

Разбира се не липсват и скандали около коронацията. Така например наскоро се разбра, че принц Хари, който заедно със съпругата му Меган Маркъл напуснаха кралското семейство, са поставили ултиматуми към кралското семейство за това какво искат да се случи, че да присъстват на 6 май.

На другия полюс са принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън. Те винаги са били неизменна част от британското кралско семейство и винаги са спазвали необходимото приличие, че и всички протоколи и традиции.

Именно заради това, а и не само, сега всички на Острова са в шок. Причината – Кейт Мидълтън, която е известна с безупречния си моден стил и спазване на кралските етикети, взе неочаквано решение, свързано с коронацията на крал Чарлз III.

Но кое решение на Кейт хвърли британците в шок ще научите на jenata.blitz.bg