В последните дни цяла Великобритания, че и светът, говорят само за едно – принцесата на Уелс. След шестмесечно отсъствие от обществения живот Кейт Мидълтън зарадва кралските фенове по целия свят преди церемонията Trooping the Color, като сподели нови актуализации за здравето си на фона на продължаващата битка с рака.

Островът се тресе: Кейт се завърна с гръм и трясък, неузнаваема е! Сензационни СНИМКИ

Принцесата на Уелс публикува изявление, за да каже на феновете, че постига „добър напредък“ заедно със зашеметяващата нова снимка, на която позира под дърво.

Облечена в шикозни дънки, елегантен блейзър и тениска, Кейт изглеждаше в добро настроение, докато гледаше в далечината, косата й беше прибрана зад ухото, за да разкрие чифт семпли перлени обеци Annoushka. 

Елегантни и сдържани, перлените бижута са основна част от гардероба й и Кейт ги е носила многократно от 2012 година насам.

Интересното е, че за церемонията Trooping the Color на следващия ден, когато Кейт се присъедини към семейството си на кралския балкон, за да отпразнуват „официалния“ рожден ден на крал Чарлз III, кралската особа реши да заложи още един чифт перлени обеци.

Именно тези бижута крият в себе си скрито послание, което Кейт мълчаливо искаше да предаде на света.

Но какво е то - ще научите на jenata.blitz.bg