Безспорно има ужасно много влиятелни и красиви жени по света. Един от най-добрите примери за това е хърватската президентка Колинда Грабар-Китарович. От jenata.blitz.bg припомнят, че по време на Световната купа в Русия тя стана почти най-важната звезда. Малко след това за нея изплуваха доста пикантни разкрития.

Важна персона е и щерката на американския президент Доналд Тръмп. От jenata.blitz.bg припомнят, че в края на миналата година най-великите мъже на света изгубиха ума и дума от облеклото на Иванка Тръмп.

Ужасно важна международна роля има и съпругата на Тръмп - Мелания. От jenata.blitz.bg показаха и уникални снимки, на които Мелания Тръмп, Ангела Меркел, хърватската президентка и едни от най-могъщите жени на света лъснаха по бански.

От jenata.blitz.bg обаче припомнят, че преди време Мелания срещна доста сериозна конкуренция по красота в лицето на Моника Бабиш – съпругата на чешкия премиер Андрей Бабиш. А jenata.blitz.bg  ви разкриха неподозирани тайни за сексапилната Моника, която отвя Мелания по красота и стил.

Сега обаче Доналд Тръмп загуби ума и дума от една друга млада красавица. А именно от съпругата на венецуелския опозиционен лидер Хуан Гуайдо.

Но какво точно се случи между американския президент и какви тайни паднаха за 26-годишната Фабиана Росалес, както и много снимки и видео ще видите на jenata.blitz.bg