Прочутата руска астроложка Тамара Глоба представи хороскопа си за октомври. 

Според прогнозата на специалистката, месецът изобщо няма да е лесен. 

Глоба предупреждава всички, които се занимават с бизнес, през октомври да се отнасят внимателно с партньорите си и да не се доверяват на нови познати, особено ако им обещават големи ползи. Доверчивостта може да ги доведе до загуби.

Правенето на пари през този период няма да е лесно. Късметът ще обърне гръб на тези, които планират да намерят лесни източници на доходи.

Ретроградният Сатурн променя живота на 2 зодии завинаги

Не трябва да купувате лотарийни билети, тъй като това само ще генерира разходи. По-добре е да се захванете с нещо допълнително, което определено ще бъде печелившо, съветва астроложката.

Здравето на повечето знаци от Зодиака през месеца ще зависи от начина на живот, който са водили. Колкото повече са се грижили за организма си, толкова по-лесно ще им бъде да избегнат есенните вируси и настинки.

Ако са прекарали лятната си почивка активно, придържайки се към правилния хранителен режим, физическа активност и т.н., ще се чувстват добре през цялата есен.

За какво трябва да се готви всеки знак на Зодиака и за кои зодии месецът ще е изключително тежък според прогнозата на Глоба, вижте в jenata.blitz.bg.