Създаването на перфектния интериор е мечтата не само на всеки дизайнер, но и най-обикновения човек. Много често, когато правим ремонт в дома си, преследвайки актуалните тенденции, забравяме за дребните детайли и изобщо не се замисляме, че красивата картина, която първоначално е била в главата ни, може да се окаже неподходяща за нормалното ни и комфортно съществуване.

Цветовата схема и интериорът като цяло оказват значително влияние върху настроението и благосъстоянието на човека. За да може наистина да си починем и да възстановим силите си, домът ни не трябва да е като от корица на лъскаво списание, а да разполага с най-необходимите вещи, които да са подбрани и разположени по най-правилния начин. 

13 грешки, заради които домът ни изглежда мръсен и неуютен (СНИМКИ)

Да се ориентираш в модните тенденции, вслушвайки се в съветите на добрия дизайнер, е най-правилното нещо, което един собственик на жилище може да направи, преди да се захване с преустройството. Това обаче си е разход, който не всеки може да си позволи.

Повече за най-разпространените грешки, които със сигурност ще развалят интериора на апартамента ви, четете в jenata.blitz.bg.