Тези продукти за марината ще превърнат месото в истинска отрова!
Каквато и марината да приготвите, изберете ли нискокачествено месо, няма как да се радвате на вкусно барбекю
В разгара на лятото все по-често ни се иска да излезем сред природата, да се отпуснем и да се поглезим с нещо вкусно, приготвено на барбекю.
И мнозина започват трескаво да мислят как да приготвят месото, така че да остане сочно и нежно.
Маринатата за барбекюто е важен компонент, който определя неговия вкус и сочност. Има обаче някои съставки, които не се препоръчват за мариноване, тъй като могат да превърнат месото в отрова.
Между другото, каквато и марината да приготвите, изберете ли нискокачествено месо, няма как да се радвате на вкусно барбекю.
Марината за крехко месо някога се правеше с винена напитка или оцет. След това домакините започнаха да добавят майонеза, кефир или кока-кола. Някои използват бира, минерална вода, сол и специална подправка за скара.
Последвайте ни
5 Коментара: