Досега сме ви разказвали какви ли не сватбени куриози и интересни истории. Тази обаче се нарежда сред най-култовите и е способна да смае всеки. 

Свекърва видя булката и спря сватбата, а младоженецът... СНИМКИ

Ани и Владимир се срещат в киното. Тогава мъжът настъпва красивата девойка и след като й се извинява и поглежда, не може да откъсне очи от нея. След края на прожекцията Владимир решава да се запознае с красивата непозната.

От дума на дума двамата се заприказвали, разменили координати и започнали да излизат. Владимир не бил кой знае колко упорит, но поради някаква причина отношенията им се развили доста бързо и двамата заживели заедно. 

Вероятно защото Ани дълго време била самотна, имала желание вече да се задоми и да развие максимално бързо отношенията си с половинката.

След известно време тя запознала избраника с майка си. Тъщата, като по традиция, не била кой знае колко очарована от младия мъж, защото й изглеждал потаен и прекалено скромен. Не говорел нищо за себе си и само си мрънкал под носа. 

Тъй като обаче това бил изборът на щерка й, тя решила да не се меси в отношенията им.

Година по-късно Владимир събрал смелост да направи предложение на Ани. Той бил невероятно щастлив, когато момичето казало "Да" и той окичил ръката й с годежен пръстен. 

Двамата планираха перфектната сватба, според вижданията си.

Вижте какво шокиращо нещо се случило на сватбата и защо младоженецът избягал през глава от нея и никога повече не потърсил Ани, на jenata.blitz.bg