През лятото, когато всичко наоколо цъфти, гражданите искат да бъдат по-близо до природата. Но не всеки има добри паркове наблизо и още повече летни вили и къщи в някое китно селце. Какво да направите, когато искате да отглеждате цветя, но има само балкон?

Не се отчайвайте! Има няколко сорта цветя, които спокойно може да засадите на балкона.

Именно заради това от jenata.blitz.bg решиха да изготвят колоритен списък на цветята, които можете да засадите на балкона в апартамента.

Направо ще се преродите, ако засадите тези растения на балкона си

Ако сте експериментатор по душа, не се страхувате да поемате рискове и сте готови за всякакви резултати, тогава без капка съмнение сейте каквото искате в балконски сандъчета и кашпи. Със сигурност почти всичко ще поникне добре (ако не покълне, тогава най-вероятно това е проблем с покълването на семената и вие не сте виновни за това).

Но дали растенията ще могат да оцелеят в предложените от вас условия - това отваря безкрайно поле за експерименти и до следващия сезон ще можете да направите свои собствени заключения какво да засадите и какво е по-добре да не измъчвате.

Но повече за тънкостите за засаждане на цветя на балкона, както и кои китки може да красят терасата ви, ще научите на jenata.blitz.bg