За да поддържат красотата си, звездите (повечето от които, разбира се, жени) често прибягват до помощта на хирурзи и козметолози. Попълването на бръчки или правенето на контур на устните и уплътняването им вече е ежедневна практика.

Дерматолог: За Бога – забравете за тези разкрасителни процедури, опасни са!

Някои дами обаче толкова се пристрастяват към подмладяващите процедури, че в даден момент вече стават неузнаваеми, а индивидуалността им се губи безвъзвратно.

Много актриси вече са я загубили и са напуснали челните класации за красота заради манията си по интервенциите и вечната младост.

Спомняте ли си за звездата от "Мръсни танци" Дженифър Грей, която се раздели с легендарните си къдрици и промени напълно формата на носа си. Струваше й се, че след такава промяна предложенията от режисьори ще завалят едно по едно, но съдбата й изигра жестока шега. Тя остана актриса с една роля.

Дерматолог: Шампоанът на Head & Shoulders срещу пърхот гори неочакван здравословен проблем, ето кой

В следващите редове ще ви разкажем за друга звезда, такава която едва ли не познавате от малкия и голям екран, но която вече има толкова интервенции зад гърба си, че едва ли дори тя самата ги брои.

Всъщност вече познахте ли я от снимката по-нагоре?

Вижте дали сте познали коя е звездата на снимката и през какво е преминала на jenata.blitz.bg