Обичате ли тиквички? Ако отговорът е "Да" и се чудите по какъв начин да ги приготвите, за да се насладите за пореден път на вкуса им, тази статия е точно за вас!

Днес ви предлагаме да си направите едно изключително просто и в същото време много вкусно предястие - пръчици от тиквички в хрупкава панировка.

Може да го консумирате както самостоятелно, така и като гарнитура към всяко едно ястие с месо, риба или птици.

Вкусно: Мързеливи банички за 15 минути на котлона

Панираните тиквички стават крехки отвътре, а отвън изкушават с пикантна златиста коричка от овесени ядки и подправки. Може да сервирате ястието със сос или само със заквасена сметана и малко пресен копър!

Рецептата за това хрупкаво изкушение, към което никой вкъщи няма да остане безразличен, вижте в jenata.blitz.bg.