Ядеш и ревеш: Това е тайната на вкусния домашен суджук
С настъпването на зимата и наближаването на коледните празници, времето става все по-подходящо за направата на този деликатес
Как да си направите домашен суджук с точните подправки, че да сте сигурни в резултата?
Вкусно: Баба ми цял живот слагаше тази тайна съставка в киселото зеле
Супермаркетите и магазините за месо са отрупани с най-различни видове колбаси, цените на които са доста завишени, а в същото време качество липсва. В следващите редове ще откриете наистина добра и сполучлива рецепта за не какъв да е колбас, а именно домашен суджук, с перфектните подправки.
Хит мезенце за зимата: Доматки в бурканче с ракийка
С настъпването на зимата и наближаването на коледните празници, времето става все по-подходящо за направата на този деликатес, мезе харесвано и почитано от всички българи (и не само), пише tami.bg.
Не всяка рецепта обаче е сполучлива. Тази ще задоволи всичките сетива дори и на най-взискателния критик на домашно приготвения суджук. Рецептата е от местен майстор колбасар, доказал се в приготвянето на месо – солено и подправено, пълнено и изсушено.
Вижте как да си направите вкусно домашно суджуче на jenata.blitz.bg
Последвайте ни
6 Коментара: