3 храни, които водят до рак на дебелото черво
Според учените, яденето на определени храни многократно увеличава риска от чревни тумори
Според учените, яденето на определени храни многократно увеличава риска от чревни тумори.
Проведени са изследвания от учени от цял свят на канцерогенността на продуктите. Канцерогенни свойства са открити в газираните напитки, пунканките, консервите, брашното, както и изкуствените подсладители.
Онколозите настояват да не се паникьосвате, а да сведете до минимум консумацията на храна, което увеличава риска от заболявания.
Но има 3 продукта, чиято канцерогенност по отношение на червата е доказана. Те са включени от Световната здравна организация в списъка на канцерогените от първа степен. Това означава, че консумирането им неизменно води до рак.
Кои са тези 3 продукта, които водят до рак на дебелото черво вижте на Zdrave.to
Последвайте ни
4 Коментара: