Експедицията на ЮНЕСКО открива тази рецепта в Тибет преди 46 г., а днес я използват по цял свят
Ето съставките на древната рецепта:
• 100 грама лайка
• 100 г жълт кантарион
• 100 г безсмъртниче
• 100 г брезови пъпки
Смелете всички билки в кафемелачка и ги изсипете в емайлиран съд. Вечер взимайте по една супена лъжица от тази смес и я заливайте с 0.5 литра вода (вряла), оставете билките да се запарят 20 минути, след това прецедете през парченце памучен плат (не през тензух или марля). Налейте в чаша горещата смес и разтворете в нея 1 чаена лъжичка мед. Пийте я след вечеря, като след това не трябва да се пие, нито да се яде.
А какво да направите на сутринта вижте в най-полезния сайт Zdrave.to.
Последвайте ни
0 Коментара: