Каква е ролята на здравословното хранене и природната медицина за поддържане на добро здраве? Що е то емоционално хранене и как се отразява на здравето?

Кои са т.нар. функционални храни, които подобряват храносмилането? Кои са най-ефикасните билки при най-честите храносмилателни нарушения? Кои лечебни растения действат успокояващо при напрежение, безсъние, безпокойство? 

Тези и още въпроси обсъждаме с Бояна Иванова - дипломиран магистър по “Фармация” и квалифициран специалист по “Лечебни растения и фитопродукти”.

Тайната рецепта на лечителя Борис Николов, споделена с Тато, с която моторчето в гърдите да работи като швейцарския часовник

Интересът й към природната медицина и вековното наследство на България в билколечението я насочва към света на билките и я мотивира да изучи в детайли науката за лечебните растения.

Своето призвание практикувa като фитотерапевт и консултант по балансирано хранене, помагайки на хората да подкрепят и подобряват своето здраве чрез лечебната сила на природата и осъзнат избор към по-здравословен живот. 

Кои билки възстановяват баланса на метаболитните процеси и хормоните четете в най-полезния здравен сайт Zdrave.to.