„Аз имах постоянни проблеми с простатата дълго време. Може би за първи път симптомите се появиха преди десетина години. Веднъж или два пъти годишно ходех на уролог, уж се лекувах.

Простатата си растеше по малко, докато един ден, изведнъж спрях да мога да уринирам. Видях се в чудо – просто не можех да изпразня пикочния си мехур. Стигнах до катетър. Чувството е много неприятно. Седях си само вкъщи, никъде не можех да излизам.

Попаднах случайно по телевизията на реклама на Хил клиник. Записах си телефона, обадих се незабавно и ми назначиха преглед с уролог. На прегледа докторът много подробно ми обясни какви са възможностите за решаване на проблема при моята простата.

Жлезата ми беше много голяма - колкото портокал. Трябваше да се оперирам, но вместо да ме режат, избрах безкръвната и безболезнена операция със Зеления лазер. За мен се погрижи екипът на Хил клиник под ръководството д-р Фернандо Санча, който е корифеят на големите простати.

Операцията беше в събота. На другия ден, в неделя ме изписаха. Качих се на колата и се прибрах в Добрич. След операцията докторите ми казаха: "Влез да се изпикаеш" и честно ви казвам – не бях пикал така от 30 години!
 
Ако знаят другите мъже в положение като моето как ще им мине всичко – изобщо няма да ги е страх – нито от лекарите, нито от операцията!” разказва пациент, на 68 години.
 
Подробности за най-модерното лечение, четете в най-полезния сайт Zdrave.to