Jan Hardcum, известна порно звезда, страдал от ужасно смущение, когато бил предаден от ерекцията. Тогава дори не мислеше, че има просто решение, което да му помогне да реши този проблем.

Jan Hardcum, известна порно звезда, страдал от ужасно смущение, когато бил предаден от ерекцията. Тогава дори не мислеше, че има просто решение, което да му помогне да реши този проблем.

Неизпълнението или невъзможността за постигане на ерекция е често срещано явление при мъже от всички възрасти. За всеки човек това е срамен момент. Особено неудобно е, ако сте в предната част на камерата и вашата ерекция зависи от целия запис и не се надига. Една такава ситуация беше разказана от Jan Hardcum.

След това срамно събитие на снимането, Jan случайно срещна един местен билкар, който му даде естествена смес от билки за подобряване на ерекцията. Тази тайна смес му помогна да завърши успешно записа. В допълнение към връщането на своята слава и продължавайки да блести в порно филми, Jan не знаеше какво още го очаква. Няколко седмици по-късно той се изненада от собствените си панталони! Пенисът му стана значително по-голям!

Уважаеми читатели, пред вас е интервюто с Jan Hardcum. За тези, които може би не знаете, той е известен с порно хитовете "Тълпата в джунглата", "Дворски ебач" и "Измама в лятна нощ" . Jan разкрива как е увеличил пениса си и е променил живота на хиляди мъже: от средния човек до звездата с огромен пенис!

В: Здравейте, Jan! Благодарим Ви, че отделихте време за мен. Сигурен съм, че вие сте много зает, по отношение на това колко сте известен днес.
Hardcum: Да, наистина съм завладян от задълженията. Но аз съм толкова щастлив. Никога не съм бил толкова зает и толкова щастлив.
В: Това е страхотно! Кажете ни, има ли някаква специална причина за щастието ви? Или е просто резултат от вашия начин на живот?
Hardcum: Като цяло, аз съм страхотно. Аз обичам секса с красиви момичета, пътувам много, забавлявам се (смее се) ... Но най-голямата причина за това е, както вероятно знаете, какво имам в панталоните си. Заради този звяр се чувствам добре веднага щом се събудя!

В: Но не винаги си имал огромен пенис. Между другото, наистина е огромен, всяка част! Това е темата, за която искаме да научим повече ...
Hardcum: Вярно. Преди ми беше малко над средното ниво. Това, което ме доведе напред в индустрията за филми за възрастни, беше, че бях много издръжлив. Нямах табута и приемах почти всяко предложение. До този съдбовен ден, когато на запис не ми стана...
P: Вярвам, че това е било травматично преживяване. Ако не искате да влезете в детайли, всичко е наред.
Hardcum: Не, наистина искам. Един ден публикувах цялата история в моя блог, вече е стигнал до много медии. Ето защо аз исках да кажа цялата истина. Исках да говоря публично за това точно защото такива неща са проблем за почти всеки човек. Когато това се случи с мен, мислех, че това е края на моята кариера, ама каква кариера, на живота ми! Но решението просто ме намери. Така че бих искал да кажа на всички хора, че това не е краят на света! Точно обратното!

В: Интересно ... Можете ли да ни кажете повече за това "решение"?
Hardcum: Затова съм тук. И както частно, така и като човек, който е бил в порно индустрията от години, знам какъв натиск има хората. Ако "не вършим правилно работата", ние не сме достатъчно мъжествени. И ако проблемите с ерекцията се повтарят, мъжете започват да се отчайват. Когато започнат да зреят, те смятат, че е нормално тяхната ерекция да отслабне, но това не е вярно! Разбрах, че можем да имаме най-висока ерекция на всички възрасти!
Това също е с малък пенис - може да сте умни, богати, красиви, но ако имате малък пенис, всичко е напразно. И ако имате голям, нямате нужда от нищо друго. Жените ще те обичат!

В: И как се постига това?
Hardcum: Решението е открито от човек, който се занимава с лечебни билки от години. Този човек буквално спаси кариерата ми. Той ми даде чая, който издигна приятеля ми и увереността ми пред камерата след тази повреда. Бях на запис и просто не исках да ходим. Записах сцена с пет момичета и едва не паднах в земята от срам. Опитахме се по всякакъв начин ... кремове за монтаж, момичета се опитаха да стимулират ... нищо! Чаят от билкар не само върна ерекцията, продължих да я пия и бързо разбрах, че моят петел става луд!
"с 3,6 см по-голям след само 12 дни"

В: Виагра?
Hardcum: Виагра не се използва, ако искате да имате дълга кариера в порно света. В порно-циклите не е много любимо, защото се знае колко е вредно. Дългосрочната ситуация само се влошава. И Виагра не увеличава пениса.
Р: И какво разбрахте?
Hardcum: Oткрих, че заради този чай, той се побърква! И не само това - след 12 дни измерих 3,6 см повече! Обадих се на няколко души, инвестирах пари и патентовах формулата, разбира се, с разрешението на моя скъп приятел. Още в първите два месеца продажбите нараснаха лавинообразно и ние трябваше да увеличим обема на производството. Всеки искаше нашите пластири...
Само един пластир на ден - само 12 дни до резултата!

B: Разкажете ни повече за пластирите ......
Hardcum: Пластирите, за разлика от чая, съдържат подобрена формула. С технологията успяхме да постигнем отлични резултати за много кратко време. Вече след 4-5 дни от употребата на пластира ще забележите драстична разлика в ерекцията и сексуалното си представяне. Що се отнася до растежа на пениса, го измерих за първи път след 12 дни. Много мъже са забелязали резултатите още през първата седмица!

B: Формулата, ако я разбирам, е напълно естествена. Ако такива резултати са възможни, как никой още не е разработил такова нещо?
Hardcum: Да, формулата е 100% естествена. Всичко това е възможно, защото то е ключът към точно съотношението на точно определени билкови екстракти. Що се отнася до самата иновация ... мога само да заключа, че различните компании зад различните продукти за увеличаване на либидото нямат намерение да ви помагат. Важно е за тях да се реализира печалба и все пак техният продукт не помага в дългосрочен план. Тъй като преживях този проблем, който почти струваше кариерата ми, мислех различно в началото. Искам да бъда активен актьор за дълго време. И още по-добре, ако помогна някой друг да има блестящ сексуален живот. Аз съм толкова развълнуван, че успяхме да балансираме съотношението цена и качество, така че тези пластири вече са достъпни за всички..

B: Първоначално, пластирите бяха достъпни само за елитни кръгове и получихте някои награди за тях?
Hardcum: В началото не можехме да понижим цената на пластира. Трябваше да покрием производствените разходи. Ето защо най-вече моите порнографски и елитни колеги ги купиха. Но когато продажбите се повишиха, можехме да намалим цената, а днес всички пластири на Turbo Max Blue са на разположение. Всеки, който иска да подобри сексуалното си представяне, може лесно да го направи, без да се чувства ограбен. Ние сме напълно уверени в качеството на нашите лепенки, което е доказано от множество тестове и хиляди доволни клиенти. Ето защо даваме гаранция за удовлетвореност и всеки, който не е удовлетворен от резултатите, може да получи възстановяване.
Вярно е, че имаме много награди ... Дори и една за подобряване ефективността на актьорите в порно индустрията, защото можем да се похвалим с най-надеждния продукт на пазара, чиято употреба не носи никакви рискове за здравето.
Бонусът? - Видимо по-голям пенис само за 12 дни!

B: Това наистина е нещо, за което може да се гордеете. Но споменахте изненадата, която ви очаквала след няколко седмици, когато сте използвали пластира ...
Hardcum: Да, знам, че звучи глупаво ... Трябваше да видите изражението на лицето си, когато го измервах. Струваше ми се, че е по-голям, но си мислех, че само така си мисля. Тогава в един момент видях връзката между размера на ръката ми и пениса и осъзнах, че е много по-голям! Бях напълно шокиран ... Но се оказа, че не бях единственият. Тестовете показват, че редовното използване на пластира за няколко седмици наистина увеличава пениса - в 99% от случаите!
B: Уау! Това е наистина невероятно! Колко сте получили, след като сте ги използвали?
Hardcum: Имам почти 9 см, точно 8.7. Моята слава в порно света се е разраснала, откакто имам огромен пенис. Аз съм по-търсен и платен по-добре от всякога. И трябва да призная, че това е страхотен начин на живот. Знам, че повечето хора ми завиждат. Кой не би искал да бъде платен за секс с красиви жени и нон-стоп парти? (смее се) се шегувам, просто знам, че животът ми е брилянтен и всичко, което мога да благодаря за тази естествена формула.

Уважаеми читатели - точно от Jan Hardcuma - най-мощната естествена рецепта за уголемяване на пениса и повишаване на либидото. Turbo MAX Blue пластирите увеличават либидото и правят писалката по-голяма и по-силна. Ако хиляди хора постигат резултати, няма да се поколебая за секунди да ги изпробвам.

В допълнение към възможността да интервюираме Jan Hardcum, ние също имаме възможност за специална промоция за нашите читатели. Jan е горещо благодарен и нашите читатели могат да се възползват от това чудесно предложение. САМО ДНЕС, всеки от нашите читатели може да получи до 50% от поръчката на Turbo MAX Blue Blue.

Формула Jan Hardcore за огромен пенис и фантастична ерекция работи независимо от възрастта! 1 пластир Turbo MAX Blue Blue дневно доказа:
Увеличава дължината и обиколката на пениса
Тя дава трайни, твърди ерекции
В ерекцията е като камък
Без помпи, тежести и операции - бързи, естествени резултати
Увеличава доверието и успеха при жените
През 2017 г. Turbo MAX Blue беше избран за продукт №. 1 за увеличаване на пениса! Ако не сте доволни от резултатите в рамките на 44 дни, ще получите парите си обратно.
 
ЕКСКЛУЗИВНО ДЕЙСТВИЕ САМО ЗА НАШИТЕ ЧИТАТЕЛИ: Възползвайте се от уникалната възможност - ОФЕРТАТА Е ЛИМИТИРАНА: Само за читателите на тази статия ние сме резервирали до 50% отстъпка от революционните пластири Turbo Max Blue! Спестете до 50% от това извънредно решение и вместо 155.94 лв го поръчайте само за 77.97 лв ТУК >>
 
ВНИМАНИЕ: Дневните поръчки са ограничени, заради високите продажби.
УВЕЛИЧЕТЕ ПЕНИСА И СЕ НАСЛАЖДАВАЙТЕ ВЪВ ФАНТАСТИЧНИТЕ ЕРЕКЦИИ ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ!
ДИСКРЕТНА ОПАКОВКА!