Науката е всеки ден прави големи крачки в лечението на различни заболявания. И макар че има голям напредък, учените все още не са открили лек за рака. Една жена обаче се е излекувала от това ужасно заболяване, като просто е променила диетата си. Сега тя помага да се образоват другите хора за това как промяната на това, което ядат, може да спаси живота им.

Вероятно си мислите: Тази жена е луда, че е направила това сама. Какво смятат учените? Специалисти от Харвард са направили изследвания и са впечатлени от нейните резултати. Може би в крайна сметка може да има лек за рак в най-близко бъдеще!

Става въпрос за 41 годишната Кати Мидейх-Беро. Тя била диагностицирана с рак на гърдата. Майката на две деца от Уисконсин е подложена на операция, а след това на лъчетерапия и химиотерапия. Въпреки това лекарите ѝ давали само 21 месеца.

Въпреки агресивната медицинска намеса, едва 11 месеца след първоначалната й диагноза лекарите откриват и голям тумор в главата и шията ѝ. Кати продължила лечението, но открила, че то засяга здрави части от тялото й.

"Моите бъбреци се разболяха; черният ми дроб също. Дробовете ми бяха повредени. Сърцето ми беше повредено ", спомня си тя.

Отчаяна, тя започна да търси други алтернативни и естествени методи на лечение. "Казах на моя онколог, че приключвам с лечението, защото по един или друг начин ще умра. И не искам да вървя по този начин.

Кати спря химиотерапията и реши да започне специфична диета. 


С какво е започнала да се храни четете в най-полезния сайт Zdrave.to.